Lead The Way

"Hier een mooie uitnodiging/quote over diendend leiderschap."

Waar leiderschap. Het vraagt trouw aan jezelf én voorbij je eigenbelang kijken. Het vraagt helderheid over wat het is dat je dient. Het vraagt ja en nee, precies daar waar het klopt. De kudde wordt sterker van deze vorm van leiderschap, hoe meer mensen haar beoefenen.

Ontmoeting.

Dat jij uniek bent. One of a holy kind. En dat dát je grootste goud is.

Dat jij niet zo hard hoeft te werken om Gewoon Lekker te Leven.

Dat jij stiller bent dan je denkt. En woorden vaak in de weg zitten van wat er werkelijk is.

Dat jouw gevoeligheid je maakt tot wie je bent. En al dat gevoel de ruimte mag krijgen.

Dat wezenlijke verbinding met jezelf en de ander een diepe rust brengt waar je zo naar verlangt.

Dat er meer in jou is dan je nu laat zien. Veel meer. En dat daar vol het licht op mag schijnen.

Dit geloof ik.
En jij diep van binnen ook.
Daarom ben je hier.

Wat wil er door je heen en wat vraagt dat van je?

Leiderschap.

Jij bent mens in dit leven en hebt het heel aardig op de rit. Toch doe jij de dingen vaak alleen (fix ik wel). Uitreiken naar de ander is niet makkelijk want jíj bent de zorger, de fixer, de helper. Toch voel je steeds vaker dat je die beweging wél wilt maken.

Jij kan het leven soms zo ongelofelijk missen. Gewoon aanklooien, klungelen, genieten, het allemaal niet hoeven weten en het al helemaal niet zo serieus nemen. Manman waarom is dat toch zo ontzettend moeilijk?!

Soms mis je de verbinding met jezelf en de ander. Je rent jezelf voorbij. Het stroomt niet lekker. Vaker geïrriteerd dan je lief is. Mopperig en moody. Pijntjes. Altijd haast. Altijd die fcking telefoon. Altijd iets.

Jouw zachte, gevoelige kant heeft weinig ruimte gekregen en de verharding die in jou is geslopen wil je graag laten smelten. Meer leunen zou ook lekker zijn, al heb je daar wel je vraagtekens bij. Ontvangen is een dingetje voor je zeg maar 😉

Hier ben ik. Met open armen nodig ik je uit voor REVEAL. Een plek om te oefenen in onbevangen jezelf zijn, minder moeten en Gewoon Lekker Leven.

Leiderschap is je laten oppakken door het leven en die stap zetten die het leven voor je bedacht heeft. Hoe groot of hoe klein die op dat moment ook is.

~ Leontine ~

Dit herken je.

Ergens houd je je in. Jezelf onbevangen laten horen en zien is niet vanzelfsprekend en heel kwetsbaar voor je. De deksel erop voelt veiliger maar inmiddels ook verstikkend.

Je voelt jouw waarde, talent en potentieel als mens en wilt voluit gaan. Toch houdt iets je tegen om écht in die arena te stappen.

Jouw koppie vol gedachten zit geregeld aan het stuur waardoor er voor jouw gevoel, lijf en intuïtie weinig ruimte is en je niet echt lekker vrij leeft en geniet.

Het oude werkt niet meer. Het nieuwe is nog onbekend. Een beetje relaxt met jezelf uithangen in die ongrijpbare tussentijd is een hele kunst.

Wat je privé en in werk laat zien van jezelf is veilig en binnen de lijntjes. Het voelt als serieus, ingehouden en 'veel van hetzelfde' en daar ben je ongelofelijk klaar mee want dat bèn jij niet.

Je hebt al veel inner work gedaan en iets in jou is daar een beetje klaar mee. Jij. Wilt. Gewoon. LEVEN. En een beetje lekker ook als het even kan!

Dit herken je.

Ergens houd je je in. Jezelf onbevangen laten horen en zien is niet vanzelfsprekend en heel kwetsbaar voor je. De deksel erop voelt veiliger maar inmiddels ook verstikkend.

Je voelt jouw waarde en talent als professional/ondernemer en wilt voluit gaan. Toch houdt iets je tegen om écht in die arena te stappen.

Jouw koppie vol gedachten zit geregeld aan het stuur waardoor er voor jouw gevoel, lijf en intuïtie weinig ruimte is en je niet werkelijk floreert als mens.

Jij doet werk van betekenis en loopt een ander pad dan (de meesten in) jouw omgeving. Bang om als vaag of anders bestempeld te worden, houd jij je vaak op de achtergrond.

Wat je privé en in werk laat zien van jezelf is veilig en binnen de lijntjes. Het voelt als serieus en 'veel van hetzelfde' en daar ben je ongelofelijk klaar mee want dat bèn jij niet.

Je hebt al veel inner work gedaan en iets in jou is daar een beetje klaar mee. Jij. Wilt. Gewoon. LEVEN. En een beetje lekker ook als het even kan!

Wil je leiden? Leer te volgen.

hans-isaacson-9PjbwPQCiqE-unsplash

Welkom In het Open Veld.

Een open veld is een veld van stilte en leven. Veel meer dan dat is er niet.

Het is er stil en het leeft. We ontmoeten je in dat open veld. Om te zijn, ja, en om te onderzoeken. Wat ‘er’ wil.

Als je stil bent, echt stil, dan is er verbinding en levenskracht. Die levenskracht, die stroomt. En jij stroomt mee.

Ruimte, waarheid en eenvoud is wat je krijgt. Maar je moet bereid zijn er iets voor op te geven: de verhalen die je leeft. De identificaties. Dat wat je als een jas aantrekt om veilig te zijn. Niet dat je nooit meer een jas aan mag trekken, maar wie de zon op zijn huid wil voelen moet zich van lagen ontdoen.

In het open veld zijn alle elementen vertegenwoordigd. Aarde, wind, zon, regen: het leven stroomt er in alle volheid.

We ontmoeten je graag in dat open veld. En we stellen je de vraag: hoe neem je dit mee in je leven van alledag? Hoe laat je daar de aarde, wind, zon en regen stromen? Hoe raak je de harten van anderen? Hoe geef en leef je ruimte, waarheid en eenvoud?

Het antwoord is simpel maar niet eenvoudig: door steeds opnieuw te zien hoe alles opkomt in een open veld. Hoe de elementen waaien door de mensen. Hoe de wereld een open veld is. En door de mensen die je tegenkomt te ontmoeten in een open veld.

 

Waar we mee werken én zijn.

1
4
5
2
Energie
3

Zij vertellen.

jelien lammers

Jelien Lammers

Wauw, Alies, dat bén je. Je prachtige combinatie van humor, luchtigheid, er zijn, diepgang en begrenzing. Ook al kende ik je nog niet, het voelde direct vertrouwd en de setting en je energie bood mij een veilige haven voor de intensiteit die ik ervaar en daarmee kon doorvoelen.

katrien de jong

Katrien de Jong

Alies gaat voor, die leeft dit. Opent zich, durft zich heel eerlijk en kwetsbaar op te stellen voor de groep. Waardoor een deur opent bij mij, waardoor ik het lef krijg om ook te gaan, ook in het diepe te stappen en nog meer te zijn wie ik ten diepste ben.

catelijne van calsteren

Catelijne van Calsteren

"Spring gewoon. I got your back." Dat was de belofte. Alies liet mij voelen. Voelen. Voelen. Voelen. Uit mijn hoofd. In mijn lijf. Niet langer eindeloos pleasen, mezelf vergeten en doorbuffelen. Ik had moed nodig om een levensveranderende keuze te maken. En dat vond ik bij Alies. Happy Free Me!

Voor wie is Lead The Way?

Ondernemer, professional, man, vrouw of nog weer anders. Maakt niet uit.
Vrije vogel, die plakt wel op jou!

Je bent niet zo van de groepen en precies daarom ben je hier.
Jij weet dondersgoed dat dáár veel te halen valt voor je.

Stroomt het even niet in je relaties? Je werk?
Jij kijkt als eerste naar jezelf (good thing maar niet altijd ;))

Jij wilt diep gaan. Zonder gezweef.
Iedere spiegel betekent meer écht jou en dat wil je.

Je hebt een hekel aan goeroe's of coaches op een troon.
Gelijkwaardigheid en samen ontdekken vind je belangrijk.

Jij leeft niet om te werken.
Méér genieten wil je nu je hier op dit bolletje rondwandelt.

Lefgozert. Moedig wijf. Dappere dodo.
Klaar om niet precies te weten wát je krijgt maar voelt dat je dit nodig hebt.

 

aravind-pasupathi-XsYlnm5T52U-unsplash

Voor wie is dit niet?

Als je in mijn ruimte de diepte in gaat maar daarbuiten geen risico's durft te nemen. Het nog te spannend voor je is om je eigen weg te gaan en daarvoor krachtige (en ja soms rete lastige) keuzes te maken.

Als je verwacht dat ik antwoorden voor je heb, dingen voor je ga fixen of verwacht dat ik oppak wat jij over de schutting flikkert. Helaasss. In REVEAL pak jij je eigen verantwoordelijkheid.

Als je veel behoefte hebt aan structuur en orde. Niks mis mee maar krijg je niet bij mij. Open en vrij is de Ruimte hier en zijn onze momenten samen. Verwacht wél mijn guidance en scherpte in het schoon en veilig houden van onze ruimte.

Als je deep down toch liever niet écht tevoorschijn wilt komen. Om welke reden dan ook. Hier eerlijk over zijn naar jezelf toe graag.

Als je komt met doelen om aan te werken. Kijk, er is niks mis met het formuleren van een verlangen of het hebben van een intentie. Toch gaan we er niet over. Het enige dat je kunt doen is komen opdagen voor jezelf. En dat is precies wat je hier doet.

Zij vertellen ook.

kim

Kim Verschuren

Alies voelde heel snel aan dat ik mijn basis wel kende en ook “de rugzak” die daarbij hoort. Jij liet mij gewoon weer heerlijk zijn en voelen, ervaren dat ik die rugzak niet open hoef te ritsen als ik naar mijn diepste gevoelens, verlangens en emoties wil. Jij bevestigde nogmaals dat ik een groot gezond stuk heb, wat haar fundament heeft in liefde die er altijd was en nog steeds is. Liefde, vertrouwen en verbinding.

Mark de Weerd

Mark de Weerd

Alies voelt en ziet precies wanneer het bullshit is, wanneer ik niet meer bij mezelf ben. Dat benoemen is heel fijn en helpt me een stap verder. Begeleiding was top en mooi te zien hoe Alies het laat vloeien en inspeelt op wat er is.

Loes Datema

Loes Datema

Ik zoek jou op als ik de weg naar mezelf even kwijt ben of als voel dat ik weer een zijweg heb genomen en daar niet blij en gelukkig van wordt. Ik ga altijd met doel naar je toe, maar kom altijd met iets anders thuis. Ik voel me veilig en welkom als ik bij je kom. Ik voel me vrijer, rustiger, begrepen, gezien als ik weer naar huis ga. Het komt omdat je luistert. Niets is gek of verkeerd. Vaak heb je aan 2 of 3 zinnen genoeg om tot de kern te komen en mijzelf te laten zien.

De Opzet.

Je neemt een abonnement af voor REVEAL voor 6 maanden. Dat is de tijd die je tenminste nodig hebt om een duurzame imprint te maken van hoe jij het anders verlangt.

In de vorm van livedagen en inspiratie avonden bij 't Kalfje, een online Telegram groep en een privé Insta account ontmoeten wij elkaar.

Een extra keuze is om je abonnement uit te breiden met live en online 1:1 coaching door mij. We werken samen jouw thema's dieper uit en in het dagdagelijkse ben ik slechts een (voice) app van je verwijderd.

Iedere livedag draagt een thema in zich. Grofweg zijn dat: VERBINDING, CREATIE, EXPRESSIE en STILTE. Wat we precies gaan doen op zo'n dag weet ik nooit precies. Ik houd rekening met de energie van de seizoenen en wat er leeft in het moment. Dat brengt altijd wat er nodig is.

Om je wel een idee te geven voor welke livedagen je kiest zet ik het thema in de agenda achter de datum (zie veelgestelde vragen voor de agenda t/m december 2023).

Inspiratie avonden worden bijvoorbeeld ingevuld met een gezamenlijk vuur, een deelcirkel, human design reflectie, stembevrijding, vijverdip of ongedwongen pot luck.

 

michal-bielejewski-Enr71dsAO5w-unsplash

"Wat een groot hart heb als je 6 mensen zo binnen kan laten en er zo bij kan zijn. Niet dat Alies je handje vasthoudt, maar ze is er. Alies was een levende versie van de altijd aanwezige support, vertrouwen, die er in het leven eigenlijk ook is. Nu deze reis klaar is voel ik dieper; ik ben nooit alleen, ik word gedragen."

~ Maud van de Eijnde ~

De opbrengst.

Krijg je niet van mij op een briefje. We kennen allemaal ons eigen tempo en hebben dat te eren. Wat we wel kunnen doen is op komen dagen voor ons verlangen. Meer voelen. Meer expressie geven. Meer ontvangen. Meer delen. Meer rusten. Meer verbinden. Méér leven.

En dan zijn er mensen die dit vertellen na een langere periode 'werken' met mij:


"Ik durf meer. Niet door te pushen, juist door te volgen wat er klopt in mij".

"Ik neem mijn werkelijke ruimte in. Ik word gezien, gehoord en gevoeld.

"Ik heb mijn rauwe kantjes mogen onderzoeken en laten zien. Daarmee zicht gekregen op wat mijn kracht precies is."

"Mijn leven is simpeler geworden. Punt."

"Ik heb afscheid durven nemen van wat niet klopte voor mij en heb helderder gekregen: waar ben ik nou van?"

"Ik vertrouw er meer op dat de vorm ontstaat vanuit ontspanning. Dat ik het niet hoef te bedenken."

"Ik voel dieper: ik ben nooit alleen, ik word gedragen."

Do you have the patience to wait as your mud settles and the water is clear?

Lead The Way.
Praktisch nu.

Het werkt simpel. Je kiest een abonnement REVEAL mét of zonder 1:1 coaching. Hieronder lees je wat er in je abonnement zit. Stap je direct in voor 12 maanden dan krijg je €500 korting op beide abonnementen.

Lead The Way

4497 / 8 maanden

 • Persoonlijke Human Design audio
 • 3 livedagen naar keuze
 • Welkom op alle REVEAL avonden
 • Besloten inspiratie account Instagram
 • Privé Telegram Groep

Lead The Way + 1:1 coaching

6497 / 8 maanden

 • Persoonlijke Human Design audio
 • 3 livedagen naar keuze
 • Welkom op alle REVEAL avonden
 • Besloten inspiratie account Instagram
 • Privé Telegram Groep
 • 2 individuele sessies van 75 minuten
 • Committed support via (voice) app

Betaling in termijnen is mogelijk.

We plannen altijd eerst een Zoom call. Proeven aan elkaar en invoelen of jouw behoeften en verlangen ontmoet kunnen worden in mijn werk.

"Brutaal en ondeugend, maar zó lief! Heel warm en intens, een zachte en toch krachtige energie. Ze ziet me, kijkt recht in m'n ziel en dáár word ik geraakt. Daar waar ik normaal gesproken ga, blijft ze, in verbinding... En geeft me 't laatste zetje."

~ Lori Dingenouts ~

Over ons.

Ergens online ben je waarschijnlijk een keer over me heen gestruikeld en bleef je hangen. Iets vertelde je; hier moet ik zijn. Fijn dat je er bent. Echt. Je weet niet half hoe welkom je bent.

Deze ruimte is namelijk een plek die ik never nooit gedacht had ooit te hebben. Een open ruimte, met andere mensen haha, vrij en eerlijk in de verbinding, liefdevol en oprecht zonder zoetsappig gedoe. Een plek waar alles, maar dan ook álles er mag zijn. Het leek voor mij jarenlang een illusie.

Nu is die ruimte er. Simpel (of niet zo simpel ;)) omdat ik allereerst ruimte gemaakt heb voor mijzelf. Nu mag ik doorgeven. In liefde voorleven. En zal ik tijdens REVEAL naast je lopen, met je werken en er voor je zijn.

Puur intuïtief. Mijn grootste goed dat ik je kan geven. Bij mij geen voorgekauwde stappenplannen of uitgeschreven methodes. Voelen en ervaren op de livedagen en inspiratie avonden is belangrijker dan leren en snappen.

Met mijn goed ontwikkelde bullshit-radar loop ik naast je tijdens REVEAL. Humor is key, de diepte in hoeft niet zwaar te zijn. 

Je ontvangt mijn onbegrensde creativiteit en praktische oefeningen waar jij werkelijk door transformeert. Ook deel ik liefdevolle duwtjes en iets hardere schoppen uit. Ik blijf je steeds motiveren om naar binnen én naar buiten te gaan. Uiteindelijk hebben we het dáár te doen.

Ik ben je life-line, piketpaaltje, spiegel, reddingsboei, cheerleader, teacher, strohalm, vriend. In een ruimte waar we bovenal beiden mens zijn.

Waar is het Open Veld.

Op een prachtige plek vlakbij Apeldoorn ligt mijn Kalfje. Middenin het groen is hier volop ruimte om te landen, te aarden, thuis te komen, te resetten.. kan nog even doorgaan zo. Gewoon een heerlijke plek waar jij niets moet en alles mag.

Hier ontmoeten we elkaar wanneer jij dat wilt. Het is een ruimte waar je telkens naar kunt terugkeren als je het even bent vergeten. Jezelf 10x hebt ingehaald, de pauzeknop niet meer kunt vinden, een creatieve boost kunt gebruiken, een hand op je rug wilt voelen. Of überhaupt weer iets wilt voelen!

In de vrije vorm ontvang je tijdens alle live momenten mijn liefdevolle nabijheid, onbegrensde creativiteit en praktische werkvormen. Iedere dag en avond zal anders zijn, bij mij geen vaste programma's of structuren. Ik werk met wat er is in het moment.

Veelgestelde vragen.

Any moment! Allereerst plannen we een Zoom om elkaar te leren kennen. Dan laat jij het bezinken en besluit je welk abonnement je kiest (alleen groeps REVEAL of ook 1:1 coaching).

Bij de start van jouw REVEAL ontvang je van mij een audio over jouw Human Design profiel. Tijdens de livedagen is er ruimte om hier vragen over te stellen en op te reflecteren.

Alle livedagen dragen één van deze thema's in zich:
VERBINDING, CREATIE, EXPRESSIE en STILTE. Dat is nooit zwart-wit, er zal altijd overlap zijn. Toch zul jij je tot één of meerdere van deze thema's meer aangesproken voelen.

Afhankelijk van jouw intentie voor REVEAL kijken we samen welke livedagen het beste bij jou passen.

Voorbeeld van een livedag EXPRESSIE:

* 10.00 - 11.00 uur: inloop. Altijd royaal de tijd om echt te landen, in het gras te liggen, te zwemmen, even te wandelen, te zijn.

* 11.00 - 13.00 uur: blok 1 met werkvormen binnen stembevrijding.

* 13.00 - 14.00 uur: lunch (op livedagen is dit verzorgd).

* 14.00 - 16.00 uur: blok 2 met werkvormen presence en podium pakken.

* 16.00 - 17.00 uur: ruim de tijd om te integreren voor je weer in je auto stapt.

De tijden voor alle livedagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur met dus een aankomtijd én een uur afrondtijd.

Dit zijn momenten van verbinding. Je komt als je zin hebt, niks moet, alles mag. Het zijn dé

Check hier de agenda t/m maart 2024:

Haha, eerste is makkelijk: 't Kalfje ligt ten noorden van Apeldoorn, vlakbij de A50. Helaas niet zo goed bereikbaar met openbaar vervoer, maar meestal kun je een lift krijgen of de OV-fiets pakken vanaf het station (25 min).

En nu het leukste gedeelte van de vraag! Natuurlijk live, elkaar in de ogen kijken, voelen, trilling oppakken, samen bewegen, oefenen in t eggie. Dit is voor mij hoe het werkt, hoe het leven werkt. Veilig achter een scherm haalt het niet bij naakt in contact met de ander (niet letterlijk maakt trouwens;) En ja daar doe je moeite voor, omdat je dit wilt. En geloof me; op mijn plek zijn is geen straf.

Werkelijke transformatie kost tijd. Bij mij leer je geen trucjes of methodes. Je leert jezelf kennen op jouw wezenlijke laag en dat vraagt aandacht, zakken, nog dieper zakken en steeds opnieuw de beweging naar buiten maken.

Ik sta en loop naast je en dat zul je weten;) Ik zal je soms vriendelijk herinneren, soms duidelijk confronteren. Altijd liefdevol en jouw groei vooropgesteld.

In verbinding blijven met jezelf temidden van een groep is vaak lastig. We passen ons aan, maken ons klein of juist groot, sluiten ons af of vervallen in zorgen voor de ander. In 'mijn' groepen nodig ik uit tot sociaal onwenselijk gedrag. Klinkt gek maar dit is een ruimte waarin je volop kunt oefenen om juist iets anders te doen dan je gewend bent. Als jij er werkelijk naar verlangt tevoorschijn te komen met alles in jou dan gaat dat gepaard met ongemak en onwennigheid. Dit is de plek waar jij eerste stappen kunt zetten in veiligheid en met respect voor elkaar.

Kort antwoord: een groep is net als het echte leven dus beter oefen je daar.

Heel eenvoudig via Calendly. Als je instapt krijg je alle informatie op een rijtje en kun je snel de plekjes boeken die jij graag wilt pakken.

Jazeker. Ik richt mij niet enkel op ondernemers, ook niet op professionals of mannen of vrouwen. Ik richt mij op mensen die ernaar verlangen te vertragen, te verzachten, te verstevigen in het leven. Die willen leren vertrouwen op de stroom die er altijd is. Die op zoek zijn naar een plek waar álles welkom is, waar geoefend kan worden in het laten zien van al jouw kleuren. Een ruimte waar je thuiskomt in jezelf.

Natuurlijk kan dat. In 2 of 3 termijnen is mogelijk.

Graag zelfs! Je kunt via één van de knoppen op deze pagina een intake bij me boeken. En ook als je ná die intake nog vragen of twijfels hebt, trek je gewoon opnieuw aan de bel. We gaan niet ff een rondje wandelen samen; we gaan serieus op reis en dat moet he-le-maal kloppen. Eerder wil ik niet eens dat je JA zegt.

Only those who dare may fly.