SEIZOENEN

Seizoenen ~ in het ritme van het leven.

Als mens word je beïnvloed door de seizoenen. Hoe zou het anders kunnen? Je bent niet minder deel van de natuur dan dieren en planten. Dat is veel meer dan een metafoor; het is een waarheid als een koe. 'Seizoenen’ laat je dat eren en nodigt je uit om in leven en leiderschap de beweging van het leven te volgen. Seizoen na seizoen. Opnieuw en opnieuw.

Winter.

Wat eindigt er?

In de winter valt het stil. Dingen sterven afom iets nieuws tot voeding te zijn. De grootste uitdaging is om het te laten. Om niet vast willen houden én niet te snel te willen opruimen. De lente niet naar je toetewillen halen. Dan leg je in de winter de basis voor een nieuwe ronde groei.

Voorjaar.

Wat tekent zicht af?

In de lente ontkiemen zaadjes. Langzaam. Het is het prille begin; de meeste energie zit eerst nog in wortelen. Omdat zonder wortels elke groei gedoemd is te mislukken. Dat wat ontluikt, dat wil vooral spelen.

Zomer.

Wat vormt zich als vanzelf?

In de zomer gaat groeien moeiteloos. Uitbundig, hoe groot of klein ook. Maar wel beïnvloed door de omstandigheden. Vormen rijpen en worden volwassen. Expressie is simpelweg de uitkomst van de bereidheid het ritme van het leven te volgen.

Herfst.

Wat verankert zich?

De herfst is een tussenfase. Rijpheid én vernieuwing vinden een vruchtbare bodem. Kracht en inkeer gaan gelijk op. De uitnodiging van de herfst is om stevig te staan in wat je oogst en ontvangten om ook bereid te zijn een nieuwe winter te ontmoeten.

De uitnodiging.

Dit zijn allemaal natuurlijk maar woorden. De antwoorden klinken het helderst in de stilte. De uitnodiging van ‘Seizoenen’ is dit: Stap elk seizoen een dag lang met ons in de stilte. Deels met de paarden in Wapenveld, deels in het open veld in Wenum-Wiesel. Vind je eigen antwoorden. Voor jezelf, je bedrijf, of je ondernemerschap. Kosten: €2000,-ex. btwInclusief geheel verzorgde lunch, koffie, thee en versnaperingen. Dagen in 2024: [nog bepalen]

samen
samara-doole-eJ2SnU81KnI-unsplash

Deze cyclus is voor jou als je

✤ Dieper contact wilt maken met je lichaam en je emoties.

✤ Ruimte wilt maken voor jouw JA én jouw NEE in het leven.

✤ Vrijer en met meer plezier door het leven wilt bewegen.

✤ Jezelf en jouw geluid voluit wilt laten klinken.

✤ Levensenergie wilt laten stromen en daar in 2023 direct mee wilt beginnen!

Bijzondere ervaring door de prettige sfeer neergezet door Gioia en Alies.
Een bedding, uitnodigend om jouw eigen proces in te gaan, gedragen door mooie intenties en diverse vormen om jezelf te spiegelen. Ruimte, plezier en de prachtige omgeving stonden ten dienste van deze mooie dag die ook door de fijne groep als bijzonder en liefdevol door mij ervaren is. Dank jullie wel.

~ anoniem ~

andy-k-Uc-tVq5SCnE-unsplash

Wanneer?

  • Vrijdag
  • Vrijdag

Gidsen: Leontine Kremers en Alies Dorgelo
Investering: € 1995 ex btw.

Inclusief 4 dagen werken met paarden en op Buitenlocatie 't Kalfje. Je wordt volledig ontzorgd met heerlijke lunch en versnaperingen.