Over ons.

leontine

Leontine eert de stilte en al wat waar is in de stilte. Met haar paarden neemt ze je mee naar een laag die stiller is dan waar we als mens alleen kunnen komen. De waarheid en wijsheid die je daar ophaalt, dient veel meer dan jou alleen.

Leontine heeft ervaring met systemisch werk, traumawerk en teamcoaching met de wijsheid van de kudde. Ze nodigt je uit om de brug van ik naar wij te bewandelen.

Stilte is niet de afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank.

~ Lao Tse ~

Alies is een levende uitnodiging om stil te worden, te luisteren en tevoorschijn te komen. Om jezelf mee te brengen. Ze is het levende voorbeeld van soms struikelen, maar altijd terugkeren naar wat waar is. Voor jou, in de stilte, in het nu, in jouw lijf. En opnieuw, en opnieuw, en opnieuw.

Alies heeft ruim tien jaar ondernemerservaring als (TEDx speaker) coach, trainer, stembevrijder en creatief inspirator. Het is haar kracht om je te ontmoeten én uit te nodigen in waarachtigheid en eenvoud.

Alies Dorgelo

Onze leidende principes.

Ruimte.

In de stilte van het open veld is de ruimte groot. Oneindig, eindeloos uitdijend. De toestemming om te zijn wie je bent allang gegeven. Steeds opnieuw stappen we in die ruimte. De ruimte van het niet-weten. Van het luisteren. Van het volgen. En je laten leiden.

Waarheid.

Zonder waarheid is er geen leven. Het open veld nodigt uit tot kleur bekennen. Omdat het leven stroomt, waar waarachtigheid hoogtij viert. Hoe dat eruitziet, dat weet jij alleen. Wat wij altijd zullen doen, is je uitnodigen de waarheid te onderzoeken. De moed te tonen om naar voren te stappen en steeds opnieuw stil te worden om te voelen wat klopt.

Eenvoud.

Een ontmoeting in het open veld heeft niet veel nodig. Geen poeha, geen poespas en vaak ook weinig woorden. In alles kiezen we voor de eenvoud van waarheid en ruimte. Waar het kan versimpelen we. Pretentieloos. Zodat ontmoeting de basis kan zijn.